Informatie over edelstenen

Ontdek de magie van edelstenen

Rozekwarts

Rozekwarts, ook wel Rozenkwarts of Rosekwarts genoemd is de steen van onvoorwaardelijke liefde naar jezelf en andere. Het leert je te accepteren zoals we zijn. Het geeft je de mogelijkheid om de wereld en het leven vrolijker tegemoet te treden.

Lees meer »

De werking van Pyriet

Pyriet een veelzijdig mineraal dat een scala aan industriële, helende en decoratieve toepassingen heeft. Door zijn unieke eigenschappen is het een belangrijk mineraal. Pyriet staat ook bekend als Kattengoud, Apachegoud en ijzersulfide. Het meest onderscheidende kenmerk van Pyriet is de metaalglans, die het een glanzend, metaalachtig uiterlijk geeft.

Lees meer »

Alles wat je moet weten over Roze Amethist

Ontdek de spirituele en geneeskrachtige werking van Roze Amethist/Roze Chalcedoon. Lees nu dit artikel en ervaar zelf de kracht van deze prachtige edelsteen.

Een Roze Amethist is in feite een Roze Chalcedoon, maar in de handel wordt het een Roze Amethist genoemd. Het wordt een Roze Amethist genoemd, omdat…

Lees meer »

Werking van Moldaviet

In deze blog kun je alles lezen over het prachtige mineraal Moldaviet. Ik ga het hebben over hoe Moldaviet is ontstaan, waar het wordt gevonden, de geschiedenis, eigenschappen, sterrenkinderen en de werking van Moldaviet.

Lees meer »

Zo herken je nep Citrien

Steeds vaker zie ik nep edelstenen voorbij komen. Helaas zeggen grotendeels van de verkopers dat ze echt zijn.
Het mineraal dat ik het vaakst tegenkom is de gebrande Amethist of Bergkristal die wordt verkocht als Citrien. In deze blog leer ik je alles wat je moet weten om nep Citrien te kunnen herkennen met het blote oog.

Lees meer »

Werking van Citrien

Citrien is een gele steen die vitaliserend is voor lichaam en geest. Het maakt je positief, ondersteunt en beschermt je. Citrien is een perfecte meditatie steen, omdat hij je kan helpen contact te leggen met de kosmos.

Lees meer »